Jedan od najboljih fudbalera sveta dobio ulogu u seriji "La casa de papel", ali su njegove scene isečene iz neverovatnog razloga!

Autor:

Sport

27.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najpopularnija serija na planeti "La casa de papel" imala je i specijalnu gostujuću zvezdu tokom svoje treće sezone, a da to niko nije primetio i u pitanju je najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/neymarjr
Bilo je problema, ali se ipak pojavio u seriji...

Tek sada je otkriveno da je Nejmar gostovao u ovoj španskoj seriji, nakon što je to on objavio na svom Instagram profilu.

- Uspeo sam da ostvarim san i postanem deo svoje omiljene serije. Sad mogu podelim Hoaoa sa svima vama - poručio je na Instagramu Nejmar.

 

Fudbaler PSŽ-a se pojavljuje u 7. i 8. epizodi treće sezone kada kao isposnik u samostanu razgovara sa jednim od likova iz serije, Berlinom i tom prilikom govori kako u stvari ne voli fudbal, čak ni iz zabave.

Međutim, interesantno je da se mnogi pitaju kako nisu uopšte videli tu scenu, s obzirom da se sada već uveliko emituje četvrta sezona serije, a Brazilac se pojavljuje u trećoj.

Razlog za to jeste što su te scene bile isečene pošto je u vreme kada se emitovala treća sezona Nejmar bio pod optužbom za silovanje, pa su autori želeli da izbegnu negativan publicitet.

Međutim, kako su u međuvremenu optužbe protiv njega odbačene, epizode sa tim scenama su sada postavljene na platformu "Netflix", tako da ako sada ponovo pogledate videćete te scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading