(FOTO) Ko bi ovakvu ženu ostavio? Brak Brejdija i Žizel se umalo raspao

Autor:

Sport

16.04.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NFL zvezda Tom Brejdi otkrio je da je njegov brak sa supermodelom Žizel Bundšen pre dve godine bio pred pucanjem. Brejdi je svoju ljubav oženio 2009., ali 2018. im je bila kritična za brak. Naime, supruga mu je rekla kako ne oseća da je i on deo porodice.

RepublikaFoto: instagram.com/gisele
Tom i Žizel

- Imala je osećaj da igram celu sezonu fudbal, a ona se brine o svemu u kući, a onda kada bi sezona završila ja bih se opet bavio drugim obavezama vezanim za fudbal - rekao je Tom u Hauard Stern Šou.

- Rekla mi je: "Kada misliš da se pozabaviš poslovima u kući? Kada ćeš odvesti decu u školu? Kada ćeš se tim obavezama baviti?" - prepričao je u emisiji pa nastavio:

- Bila je to velika kriza našeg braka. Morao sam da se preispitam jer mi je govorila: "I ja imam ciljeve i snove u životu. Bolje ti je da se uhvatiš poslova kod kuće" - priznao je legendarni igrač američkog fudbala pa zaključio:

-  Tako sam pre dve godine napravio veliku promenu u svom životu. Morao sam da prihvatim da ne mogu da radim sve stvari vezane za fudbal kao što sam to pre radio. Pomislio sam: "Moram da počnem da radim više stvari za porodicu. Situacija nije dobra. Ona nije zadovoljna ovim brakom i moram da se potrudim kako bi se stvari promenile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading