(VIDEO) Šta izolacija uradi od čoveka: Vilšir sa dve noge uklizao svojoj ženi!

Autor:

Sport

06.04.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džek Vilšir teško provodi dane bez fudbala, pa je zbog toga deblji kraj izvukla njegova supruga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Vilšir

Engleski fudbaler i njegova lepša polovina su rešili da izađu na teren i suprotstave se jedno drugom "jedan na jedan", a virtuozni vezista nije imao milosti prema svojoj ljubavi.

Dete Arsenala i dugodišnjeg igrača tok kluba, trenutno fudbalera Vest Hema, kroz celu karijeru prate povrede pa nikako da napravi karijeru kakvu su mu predviđali i za njega  već polako važi ona floskula večiti talenat.

 Sada ga je od terena odaljila i pandemija korona virusa, koja je zaustavila čitav sport,  pa je sa suprugom Andrijani rešio da malo toga nadoknadi. On je na svom Instagram profilu okačio snimak na kojem sa Andrijanom igra fudbal i svašta je tu moglo da se vidi.

U par navrata je uspela da zaustavi Džekove pokušaje da joj proturi loptu "kroz noge"; mada je na kraju Vilšir uspeo u toj nameri.

Uspeo je i da je par puta odgurne klasičnim remplovanjem, da bi se na kraju snimka dogodilo ono najzanimljivije. Vilšir je naizgled dopustio Andrijani da uzme loptu, da bi to podlo iskoristio za start sa dve noge s leđa! Adrijani je ostala da leži na travi, a Džek je bio oduševljen svojim potezom. 

- Frustracija izolacije se pokazuje, ali da budem iskren, išao sam na loptu. Andrijana, volim te - kao je Vilšir svestan šta da je bolje da se na vreme izvini, ne bi li se mu se žena stvarno naljutila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading