(VIDEO) "Hteo sam utakmicu, dobio sam po*nić": Tužio NFL zbog se*si nastupa Šakire i Dženifer Lopez, traži 876 milijardi dolara

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener srednjoškolskih ekipa američkog fudbala Dejv Dobenmajer podneo je tužbu tešku 876 milijardi američkih dolara na sudu u Ohaju protiv NFL-a, Pepsija, Foksa i još nekoliko kompanija zbog Super Boula, odnosno, atraktivnog nastupa na poluvremenu utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šakira i J Lo

Kako je Dobenmajer rekao, ono što su Lopez i Šakira pokazale u pauzi od utakmice nije bilo primereno na utakmici i sportskom događaju, koji prate i maloletnici.

- Hteo sam da gledam utakmicu, a ne neukusan ples. NFL je prikazao pornografiju, a nisu nas na to upozorili. Pre programa nije bilo upozorenja na televiziji. J.Lo je samo odjednom započela sa svojim striperskim nastupom. Super Boul je sportska manifestacija koju prati i mlađa populacija - napisao  je Dobenmajer.

Hitovi kao što su "Hips Don’t Lie" i "On the Floor", Šakira i Dženifer Lopez izveli su uz energičan ples i u oskudnoj odeći što je zasmetalo Dobenmajeru. Svoju tužbu najavio je i na jednoj web stranici gde je objavio tekst u kom objašnjava zašto su mu nastupi zasmetali.

- Hteo sam da gledam utakmicu, a dobio sam pornić - objasnio je hrišćanski aktivista, koji je čak poslao zahtev Fejsbuku da mu pomogne da nađe advokata kako bi na sudu mogli raspraviti o tome "ko to njega sprečava da vidi Kraljevstvo nebesko" - najavio je u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading