(FOTO) Verenica slavnog Ronalda priznala: Tresla sam se kada sam ga upoznala

Autor: Republika

Sport

04.02.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo već su tri i po godine u srećnoj vezi. Imaju četvoro dece i žive pravim i skladnim porodičnim životom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano i Georgina

Portugalac je godinama tražio ljubav svog života. Bilo je tu raznih manekenki koje su prošle kroz njegov život. Mnogi su mislili da je Irina Šajk ona prava, ali njihova veza se završila kao i one prethodne. Svako je pokupio svoje stvari i krenuo novim putem.

Kristijano je svoj put napokon pronašao pre tri i po godine kada je ušao u Guči prodavnicu u Madridu, a na kasi je radila ljubav njegovog života Georgina Rodrigez. Bila je to ljubav na prvi pogled, kako je jednom izjavio Portugalac, koji je napravio prvi potez i pozvao je na sastanak, a Georgina je priznala kako je to veče bila užasno nervozna i da su joj klecala kolena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 27, 2019 at 5:41am PST

 

- Tresla sam se pred njim, a onda se pojavila iskra. Ja sam inače vrlo stidljiva i možda me to uznemirilo, čak i više pred osobom koja me je duboko dotakla samo jednim pogledom - rekla je Georgina u intervjuu za italijanski časopis Gracija, gde je progovorila o tome kako je upoznala svog verenika.

 

 

Ronaldo je tada imao sina Kristijana Juniora a sa Georginom je usvojio blizance Evu i Matea, a imaju i zajedničku kćerku Alanu Martinu.

- Način na koji me je Kristijano tretirao, voleo me i brinuo se o meni, pokrilo je sve ostalo. On je jedina osoba koja me može oduševiti tokom utakmice. Srećna sam jer sam partnerka najboljeg fudbalera svih vremena. Kada je on na terenu, kroz mene prođe bezbroj emocija. On nema rivala - rekla je Georgina.

 

 

Njihov život zahteva jako puno požrtvovnosti i razumevanja. Kristijano je i dalje jedan od najboljih fudbalera na svetu i svakodnevno mora da izvršava svoje obaveze, a Georgina je ta koja više vremena provodi sa decom. Ipak, oboje žele deci da pruže ljubav i vaspitanje kako bi prihvatili životne i društvene vrednosti, prenose mediji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☃️❄️ @prettylittlething ?️??️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 18, 2019 at 5:27am PST

 

- Naš život je zasnovan na predanosti i potpunim fokusom na svemu što radimo. Vođenjem vrlo zdravog i organizovanog života imamo dubok osećaj sreće. Želim da moja deca postanu protagonisti posebnog života. Kristijano i ja želimo da im pružimo najbolje moguće vaspitanje i stvore prekrasnu porodicu. Učimo ih da budu razumni i da nikada ne smeju da izgube kontakt sa stvarnošću - poručila je Ronaldova verenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading