(VIDEO) Španski Kalinić: Procureo skandalozni porno snimak trenera Malage, a iza svega stoji vlasnik kluba!

Autor:

Sport

07.01.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan snimak stiže nam iz Španije. Na njemu se može videti kako trener Malage Viktor Sančez del Amo pokazuje genitalije, a iza svega stoji najverovatnije ucena vlasnika španskog kluba.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viktor Sančez

Viktor Sančez del Amo je nedavno imao žestok okršaj sa predsednikom Malage i istakao je da ne želi da bude saučesnik katarskog šeika Al Tanija, a nekoliko dana kasnije doživeo je veliku sramotu nakon što je procurio njegov eksplicitan snimak.

Trener Malage je izdao javno saopštenje povodom ovog snimka i navodi da će tužiti svakoga ko je narušio njegovu privatnost i svakoga ko video širi putem društvenih mreža i putem privatnih poruka.

- Trpim zločin za narušavanje moje privatnosti. Traže novac od mene i pokušavaju da me ucene. Odlučio sam da tužim svakoga ko distribuira video na društvenim mrežama ili u privatnim WhatsApp porukama - poručio je trener Malage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading