Sofija Luki rađa dete u 2020: Uložite 10 €, dobićete 50 €!

Autor:

Sport

28.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović (22) postaće otac u 2020. godini! Bar tako kažu kladionice. Naime, pasionirani kladioci dobili su mogućnost da ulože novac da će napadač Reala i njegova devojka Sofija Milošević (28) dobiti dete u narednoj godini, a za to je određena i vrlo izgledna kvota 5,00. To znači da svako ko do 31. decembra, do kada kladionica prima uplate, uloži 100 evra na to da će reprezentativac Srbije postati otac naredne godine ima priliku da upetostruči dobitak i sa 500 evra u džepu otputuje na odmor.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Luka Jović i Sofija Milošević

SREĆA U LJUBAVI

Imajući u vidu da Joviću ide daleko bolje u ljubavi nego na terenu, ne bi bilo iznenađenje da se klađenje na njegovu privatnost isplati. Naime, Luka je od dolaska u "kraljevski klub" samo jednom zatresao mrežu, pogodio je po jednom prečku i stativu, a čak tri gola su mu poništena zbog ofsajda kada ni VAR nije bio na njegovoj strani. S druge strane, sve što je potrebno da prođe tiket jeste da napadač napravi dete manekenki u naredna tri meseca, kako bi teoretski bilo moguće da sa prinovom u rukama dočekaju 2021, a neko ko se opkladio na to da podigne pet puta veći iznos nego što je položio za opkladu.

Koliko je izgledno da Luka i Sofija postanu roditelji do kraja 2020, svedoči poređenje sa ostalim kvotama. Tome se daje ista verovatnoća kao Engleskoj da kao prvi favorit osvoji Evropsko prvenstvo, čije se finale igra na njenom Vembliju. S druge strane, Joviću da drugi put postane otac daju se malo veće šanse nego Liverpulu da odbrani titulu u Ligi šampiona (5,30), odnosno Vasiliju Miciću da sa Efesom osvoji Evroligu (5,60).

ODUVAO PARTIZAN

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo

Mogućnost da Luka postane tata u 2020. je, poređenja radi, tek malo neverovatnija od toga da Novak Đoković u godini pred nama osvoji Rolan Garos po drugi (4,10). S druge strane, klađenje na Luku i Sofiju je, gledano kroz kvote, daleko isplativije nego da igrate na to da će Rodžer Federer 2. februara podići svoj sedmi pehar na Australijan openu (9,40). Gotovo dvostruko izglednije šanse su da će fudbaler i manekenka postati roditelji u 2020, nego da će Partizan kao četvrti favorit osvojiti Evrokup (9,60).

Kvote za 2020.

Novak Đoković osvaja Rolan Garos 4,10

Luka i Sofija dobijaju dete 5,00

Engleska osvaja EVRO 2020.  5,00

Liverpul brani titulu u LŠ 5,30

Vasa Micić i Efes osvajaju Evroligu 560

Rodžer Federer osvaja Australijan open 9,40

Partizan osvaja Evrokup 9,60

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading