(FOTO) Milica Dabović šokirala porukama od bivšeg koji je pretukao: Simon me i dalje progoni!

Autor: Srpski telegraf

Sport

24.11.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratim te već dugo. Često sam u Beogradu. Znaš da neću odustati dok te ne vidim. Uzela me je droga, imao sam previše droge. Ne drogiram se više, ovim šokantnim rečima se obratio nasilnik Šime Šiklić bivšoj devojci, proslavljenoj košarkašici Milici Dabović, koju je pre dve godine pretukao i opljačkao u njenom stanu na Dorćolu.

RepublikaFoto: Starsport
Milica Dabović

Kao i tada, Milica ni sada nije prezala da odmah objavi njegove poruke i poruči celoj javnosti da ona nije jedina žena koja je fizički zlostavljana od njega i da ih ima više koje proživljavaju iste muke.

- Ja možda jesam luda, ali bolesna nisam, prijavila sam čoveka koji mi je napravio pakao od života. Policija mi je rekla: "Pa dobro, nije te ubio." A onda se vratio u moj grad i mrtav ladan šetka i vara ostale žene, mlati ih, te slike ću postaviti kasnije. Pošto Šime Šiklić nije samo mene premlatio, mnoge je, ali kao što znate sramota ih je da ga prijave, a on prolazi nekažnjeno - istakla je na Instagram profilu rezignirana Milica Dabović.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading