(FOTO) Olga i Bogdan se više ne kriju!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

20.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je Srbija dobila potvrdu ljubavi između košarkaša Sakramenta Bogdana Bogdanovića i teniserke Olge Danilović. Njih dvoje su se pojavili na svadbi teniserke Jovane Jakšić i Vujadina Jovića i tom prilikom se slikali u društvu mladenaca, čelnika Sakramenta Vlada Divca i Predraga Stojakovića i Bogdanove sestre Bojane. Fotografiju je objavio mladoženja na svom Instagram profilu, a njih dvoje očigledno nisu imali ništa protiv.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ/Tanjug/AP
Zaljubljeni: Bogdan Bogdanović i Olga Danilović

Ovo je njihova prva zajednička slika jer ih na svojim profilima još uvek nemaju, a na taj način potvrđena je spekulacija da između njih cveta ljubav.

Srpski reprezentativac i kćerka predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića su se upoznali još početkom godine i odmah se zaljubili, ali su svoju romansu vešto krili od očiju javnosti sve do sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serbian crew! ??

A post shared by Vuja (@vujajovic) on Nov 18, 2019 at 9:04pm PST

Napokon, sve karte su bačene na sto, pa se zna glavni krivac za odlične igre Bogdanovića na Svetskom prvenstvu u Kini, kao i sve bolje za tim iz glavnog grada Kalifornije, u kojima polako preuzima ulogu glavnog poentera ekipe.

Bogdanović je prethodno bio u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković. Njih dvoje upoznali su se na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin 2017. godine. Romansu, koju nisu krili, nastavili su i na letovanju u Grčkoj, gde su bili sa Nemanjom Nedovićem i njegovom izabranicom Minom Milutinović.

Međutim, ljubav između asa Sakramenta i glumice potrajala je svega šest meseci, a odlučili su da raskinu jer nisu mogli da se viđaju zbog prevelike distance između Amerike i Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading