Gej-producent pljunuti Nole!

Autor:

Sport

07.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) ima davno izgubljenog brata! Ta misao prošla je kroz glavu mnogim navijačima srpskog tenisera kada su nedavno na londonskoj premijeri filma "Daunton Abi" prvi put videli čuvenog američkog producenta Majkla Englera (60), na kojeg naš as neopisivo liči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Engler.... Novakov dvojnik

Amerikanac je slavu stekao kao direktor popularne serije "Seks i grad", koja se i kod nas godinama emituje, kao i "Nešvil" i "Dedvud", ali malo ko je obraćao pažnju na njegov izgled sve dok nekome nije zapalo za oko da je pljunuta Noletova 28 godina starija verzija. I zaista, kada Đoković stavi naočare za vid, što povremeno čini, i obuče odelo, sigurno bi bilo ljudi koji bi mu prišli i pitali ga "Majkl, kako si se tako podmladio".

Osim lika i uspešnih karijera, Đokoviću i Engleru je malo toga zajedničkog. Pogotovo kada je u pitanju privatan život. Dok je Nole 2014. stao na ludi kamen sa suprugom Jelenom i iste godine dobio sina Stefana, kasnije i ćerkicu Taru, pa živi porodičnim životom, američki producent je uplovio u gej-vezu. Naime, Engler je još odavno obelodanio seksualnu sklonost, a samo nekoliko meseci posle Novakove svadbe on se venčao poznatim njujorškim brokerom Stivenom Samserom.

Ostaje samo da se vidi da li će se i kada sresti dvojica poznatih "blizanaca", ali i da li će Nole za nepune tri decenije stvarno biti kao jaje jajetu sa holivudskim direktorom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Majami: Novače, imaš li blizanca?!

Holivudski direktor nije prva osoba za koju se može reći da je dvojnik teniskog asa. Tako su organizatori mastersa u Majamiju pre dve godine pronašli momka koji je isti Nole, pa su se i našalili sa pitanjem ima li blizanca. U Srbiji takođe postoji više momaka koji liče na Đokovića, a neki su se čak potrudili da se upoznaju sa njim i slikaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading