(FOTO) ZAPALILA JE ARGENTINU: Đokovićev prijatelj je rasturio za jednu noć, ali ovoj se*si plavuši to nije jedina recka kod sportista!

Autor:

Sport

04.11.2019

20:16 >> 20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinka Himena Baron uspela je nemoguće i zasenila Kristijana Ronalda i njegovu devojku Georginu Rodrigez na dodeli MTV nagrada. U pitanju je pevačica i glumica koja je za proslavu odabrala čudan ''stajling'', istovremeno i provokativan.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/baronjimena
Himena Baron, Argentinka na koju nisu imuni ni teniseri ni fudbaleri

Inače, mnogi je znaju i po tome što je bila u strastvenoj vezi sa Huanom Martinom del Potrom, kao i u braku sa bivšim napadačem Rome Pablom Osvaldom.

U Argentini se pojavio trač da je sa Del Potrom imala seks u toaletu već na prvom sastanku.

-  Neke od vaših informacija su tačne. Srela sam se sa Del Potrom na toj zabavi i pričali smo. Bio je sa prijateljima, ja takođe. Nisam od one vrste žena koje će imati seks u toaletu tuđe kuće. To radim kod kuće u krevetu gde znam da će sve biti perfektno - rekla je Himena svojevremeno, ali su mediji ostali pri svojim saznanjima da je do seksa ipak bilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hola ? . . makeup @celesteuria pelo @juanmacativa

A post shared by J MENA (@baronjimena) on Aug 31, 2019 at 11:58am PDT

Inače, Himena je poznata po tome što na svom Instagram profilu često kači golišave fotke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading