(VIDEO) EKSKLUZIVNO: REPUBLIKA "UHVATILA" BEKAMA U NJUJORKU!

Autor: Zorica S. Radulović/ Igor Kamber

Sport

21.09.2017

10:38 >> 10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca među ženskim svetom, a njegova aura privlačnosti nije izbledela iako se više ne pojavljuje u medijima toliko često kao pre. Naša novinarka Zorica Radulović je snimila trenutak oduševljenja kada se harizmatični Englez pojavi pred povećom grupom ženskog sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ženski svet nije ravnodušan kada se pojavi Bekam

Bekam je prisustvovao jednoj od modnih revija njegove žene Viktorije u Njujorku, a posle uspešne modne predstave oni su se zaputili ka restoranu "Baltazar", jednom od najcenjenijih ugostiteljskih objekata u Velikoj jabuci.

Fanovi, preciznije rečeno uglavnom obožavateljke, saznali su gde će Dejvid obedovati, pa su okupirale plato ispred restorana strpljivo čekajući nekadašnju fudbalsku vedetu da stigne sa svojom lepšom polovinom. 

Kada se Bekam konačno pojavio ispred ulaza u restoran, prolomio se glasan vrisak prisutnog ženskog sveta, a ni sam igrač nije ostao ravnodušan na čitavu scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading