Bogdan se verio: KUMOVAĆE MU KOLEGA IZ REPREZENTACIJE!

Autor:

Sport

21.09.2017

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se naš košarkaš Bogdan Bogdanović verio mladom glumicom Jovanom Stojiljković proširila se velikom brzinom po svim srpskim medijama, a izgleda da se zna i da će kum sjajnom trojkašu biti kolega iz reprezentacije, ali i NBA lige, Miloš Teodosić.

RepublikaFoto: Instagram/Neda 1624
Bogdan uživa sa mladom glumicom na moru

Teova supruga, takođe glumica, Jelisaveta Orašanin, upoznala je svoju koleginicu sa novim igračem Sakramento Kingsa, pa je za očekivati da oboje Teodosića kumuju na svadbi novopečenom paru.

Naime, Jelisaveta je glumila u filmu Panama sa Jovanom Stojiljković koja se, kako kaže dobro obavešten izvor, upoznala sa Bogdanovićem na svadbi godine.

 

Did i say my sixth senses very powerful? Yes, right now? Ay, ay, amor si sé que no me puedes querer?? #BB13 #BogdanBogdanovic

A post shared by A girl made from music (@bogdanbball13) on Jul 5, 2017 at 2:25pm PDT

 

S obzirom da Jovana nema otvorene profile na društvenim mrežama, a da Bogdan retko kači na mrežu detalje iz privatnog života, njihova veza je praktično do pre neki dan bila nepoznata široj javnosti.

Međutim, par fotografija odalo je novopečeni par koji se još uvek nije oglasio ovim povodom.

 

???

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jun 27, 2017 at 12:06pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading