Od debeljuce do seks-bombe!

Autor:

Sport

21.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre manje od godinu dana bivša srpska teniserka Jelena Dokić imala je 120 kilograma i ljudi nisu mogli da je prepoznaju na ulici. Međutim, snagom uma i sprovođenjem strogih dijeta uspela je da povrati liniju i preko noći je od debeljuce postala prava seks-bomba. O tome svedoče njene fotografije na Instagramu, kojima je oduševila fanove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena Dokić

Prosto je neverovatno kako je Jelena izgledala u trenucima najveće depresije, a kako trenutno sija, kada je očigledno i potpuno sredila život. Podsetimo, ona je u svojoj knjizi otkrila da je imala problema sa ocem Damirom, koji ju je često premlaćivao i otimao joj zarađeni novac. Sve to ostavilo je traga na Jeleninu psihu.

- Povukla sam se iz tenisa, a da nisam u stvari znala u kom smeru želim dalje da idem. Nisam bila spremna za to, tad su počeli i problemi sa kilogramima. Kada ste profesionalni sportista, vi ste u nekoj vrsti mehura od sapunice, ali to nije stvarnost. Sve vam se servira, trening, hrana, putovanja, tako da je vratiti se u normalan život jako teško - ispričala je svojevremeno Dokićeva.

Za njenu transformaciju zaslužan je i dugogodišnji dečko Tin Bikić, sa kojim je u vezi već 15 godina.

- Prošli smo zajedno kroz dobro, loše i užasno. On je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina - istakla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading