Prelepa Julija - MMA ratnica svira klavir i sprema se za rat u Dudovoj šumi!

Autor:

Sport

03.09.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serbian Battle Championship odavno je postao najvažnija stanica za borce iz svih krajeva sveta koji žele da nastupe na najvećim svetskim MMA pozornicama - UFC, Bellator, PFL. Pored toga, činjenica je da je SBC takođe idealna početna tačka za mlade sportiste koji tek započinju borilačku karijeru, i koji žele da na velika vrata, na vrhunskoj internacionalnoj MMA pozornici grade svoje ime i uspeh. Jedna od takvih nada MMA sporta u regionu svakako je Julija Pajić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Julija Pajić

Mladu ratnicu, prelepu Juliju domaći ljubitelji MMA veštine imaće priliku da uživo gledaju, kao i putem malih TV ekrana (TV O2) u Hali sportova u Subotici 7. septembra 2019. Serbian Battle Championship organizuje 23. veliku internacionalnu MMA priredbu, po prvi put u ovom sportskom gradu na severu naše zemlje. Organizator je za publiku u našoj zemlji i inostranstvu pripremio sportski borilački spektakl najviše svetske klase, a SBC planira da kruniše tri nova šampiona na ovoj istorijskoj manifestaciji.

Pajićeva je devojka koja potiče iz sportske porodice i celog svog života je u sportu - tenis, plivanje, jahanje, muay thai...ali na kraju, sebe je pronašla u najbrže rastućem svetskom sportu, MMA. ‌Rođena je 15. oktobra 1997. godine u Frankfurtu (otac Tomislav iz BIH (Tuzla) i majka Biserka iz Crne Gore.

‌Snimci Ronde Rousey i popularne Cyborg su je inspirisali da oproba sreću u mešovitim borilačkim sportovima. Imala je dva nastupa do sada. Trenira u klubu MMA Spirit u Frankfurtu, a često dolazi u Zagreb gde trenira u ATT-u. Pripreme za veliki, debitantski nastup Julije na najboljoj regionalnoj i jednoj od najcenjenijih evropskih manifestacija, Serbian Battle Championship su u samom finišu i na najvećem mogućem nivou.
RepublikaFoto: Privatna arhiva

MMA lepotica Julija je nedavno potpisala trogodišnji ugovor sa MTK Global MMA menadžmentom koji za Balkan predstavlja Bojan Mihajlović, i od naredne godine od ove devojke se očekuju zaista veliki rezultati.

‌- Uz svakodnevne treninge, ova mlada ratnica, u slobodno vreme, bavi se modelingom, plivanjem, sviranjem klavira. Pored našeg jezika govori nemački i engleski, i trenutno uči i ruski. Njen konačni cilj koji je sebi postavila je osvajanje šampionske titule u nekoj od najvećih svetskih organizacija kao što su UFC, M1, Bellator, PFL, itd. Najveću podršku na tom putu gradjenja velike internacionalne karijere i konačnog uspeha ima od svoje majke Biserke, brata Olivera i Amira Sadikovića - rekao je glavni organizator i direktor SBC-a Bojan Mihajlović.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Ljubitelji MMA sporta će imati priliku da u Subotici gledaju velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu. Veče mešovitih borilačkih veština u Subotici posebno će obeležiti nastupi omiljenih, domaćih boraca koji žele da zablistaju u svom rodnom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading