MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI!

Autor:

Sport

09.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrela južnoamerička krv proradila je u Lionelu Mesiju (32). Argentinac nesumnjivo ima strastven brak sa svojom lepšom polovinom Antonelom, a sada su to podelili i sa svima prisutnima u jednom noćnom klubu na Ibici gde provode odmor između dve fudbalske sezone.

Mesi sa lepšom polovinom

Dok je par koji je dve godine u braku i koji ima trojicu sinova prolazio kroz klub, sve oči su očekivano bile uprte u njih, pa ne čudi da su svi videli kako Leo spopada Antonelu i hvata je za zadnjicu. I to ne jednom, pa da kaže da je slučajno, već više puta za oba guza, dok je nije pošteno ispipkao. To nije promaklo nikome ko je u tom trenutku u rukama imao mobilni telefon i snimao po mnogima jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala, pa je ispad ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

A Mesi se ponašao kao da se ništa neobično nije desilo. Nastavio je da ćaska sa suprugom, da bi se ubrzo pridružili prijateljima sa kojim su bili u provodu. Naime, Leo ovaj godišnji odmor provodi zajedno sa saigračem Luisom Suarezom, nekadašnjim asom sa Nou kampa Seskom Fabregasom, svojim čovekom od poverenja Pepeom Kostom i njihovim lepšim polovinama.

Foto: Instagram/printscreen

Pritom se ne kriju od paparaca i znatiželjnih pogleda. Naprotiv, svi zajedno se ludo zabavljaju u luksuznom španskom letovalištu, a čak su uspeli da upadnu i u problem kada su Mesi i društvo napadnuti u provodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading