ROMARIO SMUVAO 31 GODINU MLAĐU CICU

Autor: Ilija Momčilović

Sport

13.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša svetska fudbalska zvezda Brazilac Romario (53) ponovo je dokazao da je veliki zavodnik i da obožava mlade devojke. Nekadašnji napadač, koji se sada bavi politikom, u strastvenoj je vezi sa mladom studentkinjom Anom Karolinom Nazario (22).

RepublikaFoto: instagram.com/ananazarioo
Seksi studentkinja... Ana Karolina Nazario

Romario je poznat po svojoj sklonosti ka mlađim devojkama, zbog kog su mu propala do sada tri braka. Iako se mnogi fudbaleri žene mladi i skrase rano kod svojih supruga, bivši centarfor Flamenga, PSV, Barselone, Valensije i Vaska odlučio se za potpuno drugačiji život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom dia!☀️

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on May 27, 2019 at 3:53am PDT

TRI RAZVODA

Brazilac se razvodio tri puta, a u ulozi oca ostvario se čak šest puta do sada. Nekadašnji napadač "karioka" i dalje živi punim plućima, pa je uplovio u vezu sa mlađom devojkom, koja je od njega mlađa čak 31 godinu i kojoj može otac da bude. Kako prenose mediji u Brazilu, iskusni stari lisac ukrao je srce mladoj Brazilki, što je ona i potvrdila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uma vai dançar quadrilha @mundo.da.ivy e a outra tá tomando conta do meu ❤️ @ananazarioo

A post shared by Romário Faria (@romariofaria) on Jul 6, 2019 at 12:35pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ela procurava as flores sem saber que a primavera morava dentro dela. ??

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on Feb 28, 2019 at 5:48am PST

- Ljubavi, ništa u ovom životu se ne događa slučajno, uvek postoji razlog. Ljudi s razlogom ulaze u naš život kako bi nas nešto naučili, a ti si me naučio da volim. Samo ja znam šta osećam prema tebi: mešavinu ljubavi, ponosa i požude - napisala je Ana na svom profilu.

BIZARNA VEZA

Ovo nije prvi put da je veliki golgeter u vezi sa mnogo mlađim ženama od sebe. Romario je svojevremeno bio i u bizarnijoj vezi sa drugaricom svoje ćerke, koja je tada imala svega 19 godina. Kako je nekad tresao mreže i bio smrt za golmane, danas je permanentna opasnost za pripadnice suprotnog pola. Izgleda da se omaleni centarfor koji već neko vreme plovi mutnim vodama brazilske politike vodi onom narodnom izrekom - mlađe je uvek slađe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gabrijele, moraš više da krešeš

Kao fudbalski penzioner Romario će ostati upamćen i po savetu koji je dao mladom napadaču Brazila Gabrijelu Žesusu pre Mundijala 2018. godine.

- Treba da imaš puno seksa, iskoristi slobodne dane najbolje što možeš - navodno je savetovao Romario asa Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading