RONALDO VOLI BRZ I DIVLJI SEKS!

Autor:

Sport

28.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijanu Ronaldu (34) žene će definitivno doći glave. Povukao se Portugalac u duboku ilegalu posle iscrpljujuće sezone s Juventusom i skrasio se na skupocenoj jahti usidrenoj na Mikonosu.

Zavodnica... Andresa Urah

Ipak, odmor preti da pokvari ispad besne elitne prostitutke Andrese Urah, koja je otkrila da je imala divlji seks s najboljim fudbalerom današnjice, te da se u krevetu ponašao kao pravi grubijan nakon što je za uslugu iskeširao 10.000 evra.

- Ronaldu su me preporučila dvojica fudbalera s kojima sam već spavala. Nazvao me je i pitao da li zaista imam najbolju guzu u Brazilu. Dok sam bila u liftu njegovog hotela, srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me dele sekunde od susreta s Kristijanom. Kada su se otvorila vrata, primio me je s osmehom i pozvao da uđem. Posle kraćeg razgovora šta ćemo raditi samo me je zgrabio. Imali smo divlji seks, nisam ni slutila da je takav. Veoma je agresivan u krevetu, sve se dosta brzo završilo - napisala je u autobiografskoj knjizi "I died to live".

Andresa, koja je sada TV voditeljka, bila je i mis bum-bum, ranije se bavila elitnom prostitucijom i priznala je da je do 27. godine spavala sa 1.000 muškaraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ronalda je njegova skrivena strast prema damama lakog morala često dovodila na naslovne strane svetskih tabloida. Takođe, studentkinja iz Las Vegasa Ketrin Majorge optužila ga je za silovanje u SAD.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading