PRSA U PRSA na Kopa Amerika!

Autor: I. Momčilović

Sport

24.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Larisa Rikelme, navijačica Paragvaja, više nije glavna atrakcija na tribinama na mečevima Kopa Amerika. Pojavila se i na 46. izdanju ovog takmičenja u Brazilu i pojavom i s mobilnim telefonom u dekolteu podsetila na slavne dane, kada je bila nesuđena mis Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. Ipak, od tada je prošlo devet godina, a slavu su joj sada preuzele Kolumbijka Vivi Kastriljon i navijačica iz Perua čiji je identitet još nepoznat, ali grudi i te kako jesu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bomba.... Peruanka koja je sve ostavila bez daha

Vivi je model i televizijska zvezda u Kolumbiji, a pobedu svoje reprezentacije u prvom kolu protiv Argentine (2:0) ova seksi devojka proslavila je obnaženim fotografijama na Tviter profilu. Uz vruće slike ostavila je i poruku "Vamos, Kolumbija" (ajmo, Kolumbija).

S druge strane, fudbalere Perua bodri lepotica koja neodoljivo podseća upravo na čuvenu Larisu. Međutim, na prvi pogled primećuje se da Peruanka ima više "materijala" za pokazivanje, što je oduševilo navijače ne samo u Južnoj Americi već širom sveta. Fotografije ove seksi bombe iz Perua koja slavi pobedu protiv Bolivije (3:1) brzinom munje obišle su sve društvene mreže. Kako i ne bi, grudi i guza ove latino cice zaista ostavljaju bez daha.

Uživajte u deliću karnevalske atmosfere iz Brazila!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
A, tu je i Larisa

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading