ŠOKANTNA PRIZNANJE GASKOJNA: Video sam duha iz konzerve piva kako lebdi ispred mene!

Autor:

Sport

03.09.2017

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Lacija Roberto Rambaudi ispričao je medijima kako je u italijanskom klubu sarađivao sa legendarnim engleskim fudbalerom Polom Gaskojnom.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gaskojn ima problema sa alkoholizmom i depresijom

Gaskojn se poslednjih godina bori sa zavisnošću od alkohola i u više navrata išao je na rehabilitaciju, a imao je problema i s depresijom.

- Činio je neverovatne stvari. Bio je simpatičan momak, ali je imao problem. Po završetku treninga otišao bi u bar i u sebe bi sasuo veliko pivo. Tokom priprema u Austriji gurnuo je neku decu u bazen, koja su samo želela da se fotografišu sa njim - rekao je Rambaudi i dodao:

- Međutim, njegova izvinjenja su bila čudna. Kada bismo ga pitali zašto kasni, on je odgovarao: Tamo su bili duhovi! Gledao sam TV i video kako duh iz konzerve lebdi ispred mene.
 

 


Tokom karijere igrao je za Njukasl, Totenhem, Lacio, Rendžers, Midlzboro, Everton, Barnli, kinski Gansu i Boston. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 57 utakmica i postigao 10 golova.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading