(VIDEO) Bobi u ulozi zlikovca: Svet poludeo posle Marjanovićevog debija na filmskom platnu!

Autor:

Sport

18.05.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as, Boban Marjanović imao je debi na filmskom platnu u ulozi jednog od negativaca u najnovijem filmu iz serijala "Džon Vik" sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi. Prvi kadrovi sa srpskim gorostasom su videli svetlo dana.

RepublikaFoto: youtube.com/ESPN
Bobi u ulozi zlikovca

Srpski košarkaš koji je ogromna zvezda u Americi zbog svoje neposrednosti, duhovitosti, ali i visine, pa je bio zanimljiv filmskim umetnicima, krenuo je i putem Holivuda, pa se tako pojavljuje u jednom od najiščekivanijih filmova godine.

Svetska premijera je održana u Los Anđelesu pre tri dana, a sada je igrač Filadelfije gostovao u popularnoj emisiji kod voditeljke Rejčel Nikols, gde je bio gost zajedno i sa legendarnim igračem Čikago Bulsa Skotijem Pipenom.

Interesantno, Bobi je bio gost upravo da bi promovisao svoj debitantski film, a gledaoci su imali prilike i da vide neke od scena koje je snimio zajedno sa glavnim glumcem.

- Iskreno, nisam mogao da zamislim da ću u ovoj emisiji promovisati film, ali ovo je nešto novo za mene - rekao je Marjanović.

- Osećao sam se sjajno što sam radio sa jednim od najboljih glumaca. Veliki je profesionalac, kao što smo i mi košarkaši na treninzima. Sve ovo je bilo novo za mene, gluma, scene tuče... On mi je dao neke važne smernice, uputio me na detalje: kad da pričam sporije jer to je, u principu vrlo važno, pošto gledaoci vole da čuju trenutak kad je počeo razgovor- rekao je Bobi.

On u filmu tumači ulogu negativca i ubice Ernesta sa kojim Kijanu Rivs ima okršaj u biblioteci nakon što srpski košarkaš potegne nož na njega.

- Bio je sjajan u scenama tuče. I u NBA imamo takođe dobre glumce, ove koji "flopuju", ali ovo je, iskren da budem, drugačija gluma. Zaista je bilo vrlo zanimljivo - našalio se Bobi.

Pogledajte kako se Bobi snašao u ulozi zlikovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading