Španci nameštali starletu Novaku, hoće da mu unište brak!

Autor:

Sport

18.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljavoj igri Španaca protiv Novaka Đokovića (31) nema kraja! Čim im je osvojio Madrid i bacio senku na njihovog Rafaela Nadala, kojem beži čak 4.170 bodova na vrhu ATP liste, neimenovani list je smislio pakleni plan da udari Noletu gde najviše boli - na porodicu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković!

Zarad jednog teksta i senzacije, navodno ugledni časopis došao je na ideju da potplati poznatu starletu da priđe Đokoviću na nekom od događaja i poljubi ga u vrat, a da oni to uslikaju i objave kao ekskluzivni paparaco.

MAČO-ZAVODNIK

Imali su na umu da prvog reketa sveta, koji je inače uzoran muž supruzi Jeleni i otac Stefanu i Tari, predstave kao mačo-tipa koji je pao na njen seksepil. Sve je trebalo da prati tekst i na naslovnoj strani pod tezom kako je Nole uhvaćen dok vara ženu, a sa namerom da mu unište brak. Podmukao zahvat možda bi i prošao da starleta za tu jednu sliku, umesto ponuđenih 50.000 evra, nije tražila čak pola miliona.

- Starleta se dugo dvoumila, umalo je i pristala na laku zaradu. Međutim, ona ima ozbiljnu vezu sa jednim biznismenom koji je milioner, pa bi imala probleme u vezi. Zato je na kraju odbila prljavu igru, uz konstataciju da je Novak divan sportista bez ijedne mrlje u karijeri - rekao je dobro obavešten izvor u dešavanja u Španiji, a preneo časopis TV plus.

RepublikaFoto: printskrin
Pomenuta starleta i Novak Đoković

OPROBANA ŠEMA

Ovo nije prvi put da svetska javnost pokušava da dovede Noleta u vezu sa starletama po već oprobanoj šemi. Tako su mu Britanci pre nekoliko godina pakovali aferu sa Kloi Kan, koja ga je samo zamolila za fotografiju na svečanoj večeri povodom zatvaranja Vimbldona 2015. Takođe, Đokovića su u Srbiji pokušali da dovedu u vezu sa Stanijom Dobrojević. Ona je u jednom rijaliti-programu potom objasnila da je pogrešno interpretirana njena izjava da joj je teniser pomogao u razvoju karijere, već da joj je samo išlo na ruku to što su se sreli na proslavi zajedničkog prijatelja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading