PAZITE SE, SOFIJA BIJE KAO MUŠKO!

Autor:

Sport

04.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da su lepe žene opasne poput smrtonosnog oružja, a Sofija Milošević (29) savršena je potvrda te teze. Atraktivna Beograđanka, bez dileme najuspešnija srpska manekenka, svoju savršenu liniju, između ostalog, održava surovim treninzima u Kik-boks klubu Crvena zvezda "Delije" na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević

Bivša devojka Adema Ljajića (27), reprezentativca Srbije iz redova Bešiktaša, zapalila je Instagram objavljivanjem snimaka svojih treninga, na kojima u čuvenoj sali na zapadu našeg najvećeg stadiona udara džak poput profi boraca. Sofija to toliko dobro radi da bi joj mnogi muškarci pozavideli na veštini i izdržljivosti koju je pokazala.

Miloševićeva, koja je istakla da već sedam meseci nema dečka, poznata je kao strastveni zaljubljenik u sport. Manekenka živi na relaciji Beograd-Milano-Njujork i deo je najprestižnijih svetskih modnih revija. Svakodnevno trenira, a rezultat je zategnuto telo. Sofija udaranje džaka, sklekove, trbušnjake i ostale vežbe radi sa istinskim užitkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rise and shine??? @dejankekic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 2, 2019 at 12:06am PDT

- Boks je moja strast i zaista volim da idem na treninge svakog dana. Ne mislim o tome kao o nečemu što moram da uradim, već o aktivnosti u kojoj u potpunosti uživam i koja me ispunjava kao osobu - istakla je zanosna plavuša.

Manekenka, koja je imala dosada priliku da sarađuje sa najvećim imenima iz sveta mode i šou-biznisa, često trči uz stepenice Marakane i pokazuje da je spremna poput terminatora. Definitivno, sa njom nema šale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading