BILE SU PEPELJUGE, A SAD PLIVAJU U NOVCU!

Autor:

Sport

03.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad je samo potrebno da se nađete na pravom mestu u pravo vreme. O tome svedoče priče žena nekih od najboljih sportista sveta, koje su preko noći od Pepeljuga postale supruge bogatih i moćnih atleta. Tako je supruga Novaka Đokovića Jelena otvoreno priznala da je radila u kladionici za vreme studija.

RepublikaFoto: instagram.com/georginagio
Ronaldo i njegova izabranica

- Nisam se dugo zadržala u kladionici i, nakon toga, bila sam promoterka događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude - ispričala je Jelena.

Najplaćeniji fudbaler sveta Lionel Mesi suprugu Antonelu izvukao je iz depresije kada je upala u finansijske probleme. Radila je u supermarketu svojih roditelja pre nego što je Leo pozvao da živi sa njim u Španiji. Njegov saigrač Ivan Rakitić na prvi pogled se zaljubio u konobaricu Rakel po dolasku u špansku Sevilju.

- Žena koja je radila u hotelskom baru bila je... Vau! Bila je prelepa. Nisam znao španski, pa sam mogao samo da joj kažem - Ola! (Ćao) - opisao je Rakitić prvi susret sa suprugom, sa kojom je u braku šest godina i ima dvoje dece.

Izabranica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez nedavno je obelodanila da je radila kao čistačica i bebisiterka i da joj to nije teško padalo. Portugalca je upoznala u radnji firmirane odeće u Madridu, gde je Kristijano bio redovan kupac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas n?ches ✨

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Feb 18, 2019 at 10:45am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Como dos gatitos al sol ?...#asídespedimoselaño

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jan 24, 2018 at 4:35am PST

Legendarni košarkaš Kobi Brajant upoznao je suprugu Vanesu na snimanju jednog spota. Ona je bila plesačica. Sada čekaju četvrto dete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading