Navijači Reala pobesneli: Pike imao se*s na "Santjago Bernabeu"!

Autor:

Sport

29.03.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U popularnoj španskoj emisiji "La resistencia" gostovao je as Barselone, Đerar Pike, čiji je nastup imao velikog odjeka, pošto je na brutalan način "pecnuo" velikog rivala, Real Madrid.

Đerar Pike i Šakira

Često u emisijama zabavnog tipa gostuju sportisti, gde voditelji pokušavaju iz njih da izvuku neke detalje iz privatnog života.

Pike je poznat po tome što ne preza od prozivanja Real Madrida, a često je u prošlosti imao prozivanja na njihov račun, ili na račun njihovih igrača na društvenim mrežama, a taj trend nastavio je i u emisiji.

Naime, voditelj David Bronkano ga je upitao koliko puta je u poslednjih mesec dana imao seks, verovatno pokušavajući da izvuče detalje iz spavaće sobe defanzivca Barselone i njegove supruge, popularne pevačice Šakire.

Umesto toga, usledio je brutalan odgovor Pikea, koji je izludeo navijače Real Madrida.

- Da li se tu računa i ono na Santjago Bernabeu? - odgovorio je Pike, aludirajući na dve pobede nad večitim rivalom u Madridu u kratkom vremenskom razmaku, prvo u revanšu polufinala Kupa kralja od 3:0, a zatim i na pobedu od 1:0 u prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading