Riblji restoran spojio zvezdaše: Miličić ODUŠEVLJEN Pavkovim

Autor: Informer.rs

Sport

28.03.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oduševljen sam što sam imao priliku da se zahvalim Milanu Pavkovu na golovima protiv Liverpula" istakao je Darko Miličić.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Darko Miličić

Bivši košarkaš i fudbaler Crvene zvezde upoznali su se ove nedelje u ribljem restoranu u Begeču, iz kojeg je Pavkov.

Miličić, koji je veliki zvezdaš, na svom Instagram profilu postavio je fotografiju sa Pavkovim. Drugi pik na NBA draftu iz 2003. godine za Informer otkriva kako je došlo do susreta.

- Nije bilo nikakvog dogovora, slučajno smo se sreli. Ja njega nisam poznavao. Bio sam u njegovom rodnom mestu, tamo idem u riblji restoran. Otišao sam tamo na ručak, sedeo sam za stolom i nešto bauljao u svojim ludim mislima. Gledao sam u telefon, a onda je on prišao da mi se javi. Mnogo mi je drago što smo se sreli, on je prvi Zvezdin fudbaler kog sam upoznao - kaže Miličić za Informer.


Miličić je redovan na Zvezdinim utakmicama, a letos je bio i na gostovanju Salcburgu, kada su crveno-beli ostvarili veliki uspeh i plasirali se u Ligu šampiona prvi put posle 26 godina. Značajan doprinos na toj utakmici imao je upravo Pavkov.
 
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Pavkov

- Malo smo proćaskali i o ponudama koje je letos imao. Ja sam mu zahvalio što je ostao u Zvezdi, jer da je otišao, ne bi bilo one radosti na "Marakani" protiv Liverpula. I njemu je drago što je ostao u klubu, ovo je njegova godina - ističe Miličić.

Osvajač NBA prstena sa Detroit Pistonsima naglašava da mu je baš drago što je upoznao čoveka koji je doneo veliku radost svim Zvezdinim navijačima.

- Ja sam se oduševio jer sam bio na "Marakani" kad je postigao ona dva gola protiv Liverpula i doneo veliku radost svim navijačima Zvezde. Popričali smo malo o Zvezdi, reprezentaciji... Drago mu je što je obukao dres Srbije, iz priče vidim da mu mnogo znači - objašnjava momak koji je u NBA igrao još za Orlando, Memfis, Njujork, Minesotu i Boston.

Bivšeg reprezentativca naše zemlje posebno je oduševilo ponašanje Zvezdinog napadača.

- Ispravan dečko, momak na mestu, fin, kulturan, iz domaćinske porodice. Veliki je zvezdaš, nema greške. Na kraju smo fotografijom ovekovečili susret, pozdravili se, on je otišao svojim putem, ja svojim - zaključuje Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading