SE*SI VANDA ZAPLAKALA: Mom Mauru su odsekli nogu

Autor:

Sport

18.02.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanda Ikardi zagorčava život svom suprugu Mauru... Fudbaler Intera je u velikom problemu.

RepublikaFoto: instagram.com/vandaicardi
Vanda Ikardi

- Neki ljudi kažu da kapitenska traka nema prevelikog značaja, ali za Ikardija je to kao da ste ga ostavili bez noge, ne samo ruke. U prošlosti kada je donosio odluke koje su se odnosile na novac i ljubav prema dresu, uvek je birao dres. O odluci da mu se oduzme kapitenska traka saznala sam na Tviteru. Imala sam tročasovni sastanak sa ljudima u klubu i nikada mi ništa nisu rekli o tome. Mauro je postigao 120 golova u ovom dresu i kada niko nije verovao u ovaj tim, on ga je vukao napred. Mi smo porodica interista, bez obzira da li smo na terenu ili ne - kazala je uplakana Vanda.

 U subotu je kamenovan Vandin automobil i to u trenutku kada je bila sa decom u kolima.

- Vozila sam decu na trening i na sreću incident se dogodio na području gde postoje sigunrnosne kamere. Bila sam u šoku, pozvala sa nekoga iz Intera i pet minuta kasnije me je pozvao Bepe Marota. Bio je veoma ljubazan i zahvalna sam mu na tome. Mauro je bio veoma uznemiren. Bio je u užasnom stanju, ali on u tim situacijama pokušava da bude jak. Pitala sa Moratu da li može da nam pomogne da Mauro ponovo zaigra, jer mu to mnogo znači. Nije nam namera da napustimo Inter, nikako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading