Nećete verovati šta je zajedničko fudbaleru Zvezde i Ronaldinju!

Autor:

Sport

15.02.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki fudbaler ima neko svoju priču koja ga izdvaja od ostalih. Neke su sasvim obične, dok postoje i one od kojih vam se nakostreši kosa. Jednu takvu ima Zvezdin fudbaler Locenco Ebesilio, ali nije jedini...

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldinho
Ronaldinjo

Verovatno ste upoznati sa neverovatnim detaljima iz privatnog života Lorenca Ebesilija. Naime, Holanđanin je u jednom danu napravio dete dvema različitim devojkama!

Prilično nesvakidašnje, priznaćete, ali šta ako vam kažemo da on nije jedini već da ima "partnera" u takvom poduhvatu i, ni manje, ni više, nego Ronaldinja lično.

Popularni Brazilac bio je poznat po svojih "bahanalijama" pa se pručula ista priča kao i za Ebesilija. Međutim, mnogo se više pompe podiglo oko Lorenca čije su "izabranice" zajedno gostovale i u TV emisijama pokušavajući da objasne čitav slučaj.

Popularna stranica "Troll football" koja uglavnom na šaljiv način ilustruje dešavanja iz sveta fudbala podsetila je veliku armiju fanova na ova dva jedinstvena primerka pa je tako ime Zvezdinom veziste stiglo do svih strana sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading