"KOKAIN AFERA" U ZVEZDI: Kako je kod fudbalera crveno-belih pronađeno dva kilograma belog praha?!

Autor:

Sport

13.02.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije SCG i Srbije Ognjen Koroman na Instagramu je podelio jednu veoma interesantnu priču iz crveno-bele svlačionice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kada je u klub sredinom prošle decenije došao Ekvadorac Segundo Kastiljo, dogodila se anegdota koja se među igračima dugo prepričavala, a tek sada je podeljena sa javnošću.

- Kad su pitali Segunda Kastilja kako su ga prihvatili saigrači u Crvenoj zvezdi izjavio je: Pa i ne baš lepo, jednom dok sam se tuširao Koroman mi je stavio 2kg brašna u torbu i kad sam izašao i izvadio to iz torbe počeli su svi da mi se smeju i dobacuju kako švercujem kokain iz Ekvadora, to je bio moj prvi trening - okačio je Ognjen Koroman na svoj Instagram profil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novinari pisu...????Istina...????

A post shared by Koroman.Ogy (@koroman.ogy) on Feb 12, 2019 at 8:31am PST

 

Crvena zvezda je tih godina igrala jednu od boljih sezona u 21. veku, kada je na "Marakani" umalo savladan Bajern iz Minhena.

RepublikaFoto: instagram.com/koroman.ogy
Ognjen Koroman

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading