Mihine ćerke plakale, on im poručio: Voli vas tata!

Autor:

Sport

11.02.2019

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke Siniše Mihajlovića (49) Virdžinija (18) i Viktorija (20) bore se za pobedu u popularnom italijanskom rijalitiju "Ostrvo poznatih", ali im razdvojenost od porodice sve teže pada. Imajući u vidu tu činjenicu, produkcija rijalitija je odlučila da obraduje naslednice popularnog Mihe tako što im je omogućila video-poziv sa ocem. Atraktivne devojke su briznule u plač ubrzo po uključenju u program bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Printskrin
Siniša Mihajlović i ćerka

Iako se Siniša od ulaska ćerki u rijaliti nije oglašavao tim povodom, odlučio je da napravi presedan i mezimicama uputi reči podrške. Legendarni fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera najpre je Virdžiniji i Viktoriji na italijanskom poručio da budu jake i složne, da se ne predaju tako lako i da veruje u njih, da bi im na kraju na srpskom rekao: "Voli vas tata."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading