Bogdan i Bjelica imaju saigrača sa neverovatnom životnom pričom: Imao se*s sa ženom i njenom drugaricom, a onda je ona zatrudnela!

Autor:

Sport

04.02.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Iman Šampert važi za jednog od igrača sa najskandaloznijim privatnim životom. Jedna priča dugo je bila zataškavana, a kada su mediji došli do određenih saznanja nastao je opšti haos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petunia Rabbit

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Aug 31, 2018 at 11:43am PDT

Nekadašnji član Klivlend Kavalirsa, sa kojima je u sezoni 2015/2016 stigao i do prstena NBA lige bio je tema svih američkih medija u prethodnih mesec dana. Američki 28-godišnji bek našao usred prilično bizarnog skandala.

Naime, saigrač naših reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice i njegova izabranica Tejana Tejlor odlučili su se da malo "začine" svoj ljubavni život. Kako bi taj čin podigli na viši nivo u sve su uključili njenu neimenovanu prijateljicu. Popularna "trojka" košarkaša sa dve žene bila bi skandal sama po sebi, ali tu nije kraj...

RepublikaFoto: instagram.com/imanshumpert
Iman Šampert

Devojka koja je učestvovala u "akciji" je nakon tog čina ostala u drugom stanju! Takva vest odjeknula je Amerikom, a košarkaša i njegovu ženu naterala da ugase profile na društvenim mrežama. Ipak, nakon nekoliko dana konstantnog "terora" odlučili su da se oglase i samo demantuju tvrdnje.

Ima nešto u onoj čuvenoj - "Prokleta je Amerika"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wake yo ass upppppppppppp

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Dec 28, 2018 at 7:36am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love Is The New Money ?

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Sep 26, 2018 at 2:58pm PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading