Skandal drma Ostrvo: Karleuša i Vranješ su smešni u odnosnu na njih!

Autor:

Sport

15.01.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da i to je moguće... Dok Balkan drma porno skanda između Jelen Karleuše i Ognjena Vranjša, u Engleskoj se desilo nešto mnogo gore. Reprezentativac Severne Irske Gevin Vajt (22) napravio je veliku glupost.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

On i njegov prijatelj snimljeni su na ulici kako pevaju spuštenim pantalona i dok masturbiraju.

- Gevin je snimljen u situaciji koja je potpuno neprihvatljiva za profesionalnog fudbalera i mi ćemo se, zajedno sa ljudima iz Irskog fudbalskog saveza, pobrinuti da igrač shvati svoju odgovornost u svemu ovome - kaže se u saopštenju Oksforda tima za koji nastupa.

I menadžer ekipe Karl Robinson je imao potrebu da se oglasi.

Foto: youtube.com/printscreen

- To što je uradio je potpuno van njegovog karaktera. Gevin je tih, poštovan mladić, koji je načisto razoren ovim. Jedva da sam nekad od nekog čuo toliko reči kajanja i osećaja sramote za nešto što je uradio, kao sad od Gevina.  Očigledno je da je popio previše, i sa tim ćemo se pozabaviti takođe, ali i da nije fudbaler ovakva vrsta ponašanja je potpuno pogrešna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading