BRAVO, TATA-MATE: Matić i Ninković očevi po treći put!

Autor:

Sport

15.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga asa Mančester junajteda na svet donela ćerkicu Aniku, dok je vezista Sidneja posle dve ćerke konačno dobio sina!

Nemanja Matić

Cepale su se košulje ovih dana jer su srpski asovi Nemanja Matić (30) i Miloš Ninković (34) postali roditelji, i to po treći put. Najpre je u subotu Dejana, supruga kreatora igre Sidneja, rodila sina, kojem će srećni roditelji dati ime Novak ili Matej, da bi dva dana kasnije Aleksandra (26) na svet donela devojčicu Aniku i time obradovala jaču polovinu, nezamenjivog člana Mančester junajteda.

PLJUŠTE ČESTITKE

Samo dan nakon što je velikan sa Old Traforda slavio na Vembliju protiv Totenhema (1:0) u derbiju 22. kola Premijer lige, a pouzdani vezista rodom iz Vrela pokraj Uba odigrao sjajan meč, njegova lepša polovina, sa kojom je u braku od 2010. godine, rodila je u Londonu zdravu ćerkicu. Aniki će u odrastanju pomagati brat Filip (7) i sestra Tea (4). As "crvenih đavola" i reprezentacije Srbije koji nedeljno zarađuje čak 156.000 evra pohvalio se na Instagramu fotografijom naslednice.

- Srećan dan za mene i moju porodicu, dobili smo novog člana, rodila se Anika - napisao je Nemanja i zahvalio supruzi na najlepšem poklonu.

RepublikaFoto: instagram.com/nemanjamatic
Ćerkica Nemanje Matića

Novopečenom tati stizale su brojne čestitke od fudbalskih asova, pa su mu tako sreću poželeli Sesk Fabregas, Ander Erera, Luk Šo, Džesi Lindgard, Andreas Pereira, Viktor Lindelef, Diog Dalot, Nenad Krstičić, Rajko Brežančić, FS Srbije...

RepublikaFoto: instagram.com/sydneyfootballclub
Miloš Ninković

NOVI NINE

Skromnom i večito dopadljivom Milošu Ninkoviću ispunila se želja od pre skoro pet godina da nakon dve devojčice dobije i sina. Naslednika bivšeg asa "orlova" i Crvene zvezde i te kako imaće ko da čuva, jer su se njegovom rođenju posebno obradovale sestre Angelina (7) i Dorotea (4).

Fotografiju bebe objavio je Ninentov klub Sidnej na Fejsbuku, a samo dan nakon što je treći put postao roditelj ofanzivni vezista blistao je u prvenstvenom trijumfu kluba iz najmnogoljudnijeg australijskog grada nad Adelejdom (2:1).

RepublikaFoto: https://www.facebook.com/SydneyFootballClub/printscreen
Naslednik Miloša Ninkovića

Srbi ređaju pobede i na terenu i van njega. Čestitamo!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading