NEKADA NAJATRAKTIVNIJA TENISERKA PLANETE UPALA U PROBLEM: Kurnjikova se propila!

Autor:

Sport

19.12.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je važila za najatraktivniju teniserku na planeti, a sada se spekuliše da ima problema sa alkoholizmom! Ruskinja Ana Kurnjikova (37) uhvaćena je u Majamiju sa kolicima punim alkohola.

Ana Kurnjikova sa pevačem Enrikeom Iglasiasom

Fotografije koje su napravili američki paparaci odmah su pokrenule spekulacije da se odala piću. I zaista, u njenim kolicima koje je gurala iz radnje dalo se prebrojati čak 10 boca votke, odnosno nekoliko velikih flaša tekile i šampanjca. Ana je na sebi nosila crnu trenerku i crne naočare kako je ne bi prepoznali, ali nije uspela u tome.

Kurnjikova nikada nije osvojila nijedan profesionalni turnir u karijeri, ali je na vrhuncu karijere bila toliko popularna da je njeno ima bio najtraženiji pojam na guglu. Njen maksimum u singl konkurenciji bilo je polufinale Vimbldona, dok je znatno uspešnija bila u dublu. Sa Martinom Hingis bila je prva na svetu, a osvojile su Australijan open 1999. i 2002. godine. Svoju lepotu Kurnjikova je iskoristila maksimalno, pa se otisnula i u manekenske vode.

Ana Kurnjikova

Tako je dobila priliku da učestvuje u spotu španskog pevača Enrikea Iglesijasa, tokom kog se između njih dvoje rodila ljubav. Danas su u braku i imaju blizance Nikolasa i Lusi. Vešto kriju svoj privatni život i retko se dešava da priče poput ove isplivaju o njima. Inače, Ana je tenisku karijeru prekinula 2003. godine, kada je imala tek 22, zbog konstantnih bolova u kičmi i leđima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading