Se*si Srpkinja zavela NBA zvezdu: Kad se pojavi na utakmici, košarka ostaje u drugom planu!

Autor:

Sport

06.12.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika zvezda Oklahoma siti Tandera Pol Džordž odlično je započeo sezonu u NBA. Sve je mnogo lakše kada pored sebe ima devojku poreklom iz Srbije Danielu Rajić.

RepublikaFoto: instagram.com/danielarajic
Daniela Rajić

Da li ste se ikada zapitali kako se nekadašnji as Indijane oporavio od stravične povrede zbog koje je mogao za završi profesionalnu karijeru. Naravno, sve je mnogo lakše kada uz sebe imate pravu podršku, a Amerikanac je imao tu sreću da uz njega bude zgodna Srpkinja Daniela Rajić sa kojom ima dvoje dece.

Par je, ipak, u vezi imao i dosta turbulencija. Pojavile su se informacije da se devojka rodom iz Pančeva bavila striptizom što je zamestalo košarkašu. Nakon što su to prevazišli zadesio ih je novi skandal kada je Daniela ostala trudna 2014. godine, a mnogi su sumnjali da Pol nije otac deteta, ali sve se srećno završilo pa su nedavno ponovo postali roditelji.

Inače, Daniela je rođena u Njujorku, ali je poreklom iz Mramorka u okolini Pančeva. Da ne zaboravlja odakle je potrekla, najbolje pokazuje i činjenica da joj je nik na Snepčetu Srbijanka90. Takođe, ćerku je kristila u pravoslavnoj crkvi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na tvom je srcu moj autogram ?

A post shared by @ danielarajic on Aug 10, 2016 at 4:34pm PDT

 

A letimičnim pregledom njenog Instagrama, zaključuje se da je veliki fan Cece Ražnatović i njenih pesama i da odlično vlada maternjim jezikom pa tako često pruža podršku našim sportistima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary woobs! ❤️

A post shared by @ danielarajic on Mar 1, 2018 at 7:52pm PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Are you guys sisters?” ??‍♀️

A post shared by @ danielarajic on Aug 27, 2018 at 5:44pm PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @danielarajic on Aug 9, 2016 at 5:28pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading