EVRA BOLESNIK OLIZAO ĆURKU!

Autor:

Sport

23.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patris Evra (37) je težak bolesnik! Francuski fudbaler objavio je na Instragramu skandalozan video kako simulira seks sa ćurkom koju planira da ispeče za Dan zahvalnosti.

PAtris Evra

Nekadašnji saigrač Nemanje Vidića iz Mančester junajteda koji nastupa za Vest Hem izopačeni polni odnos započeo je predigrom. Najpre je krenuo da miluje mrtvu pticu, a onda i da joj liže noge. Zatim je prešao na milovanje. Kako se sve više uzbuđivao, Evra je počeo da gricka ćurku za trticu, a onda i da se zadovoljno oblizuje. Kulminacija "odnosa" bila je kada je iskusni defanzivac podigao ćurku i počeo agresivno da je šljapka.

- Volim ovu igru, srećan Dan zahvalnosti svima - uzviknuo je zadovoljno Evra.

RepublikaFoto: Instagram.com/patrice.evra
Patris Evra

Za nepuna 24 sata video je na Instagramu pogledalo dva miliona ljudi, od pet miliona Evrinih pratilaca. Većina njih se zgrozila i osudila Francuza. Međutim, bilo je i onih koji su na boleštinu gledali sa osmehom, a čak su se i našalili na Patrisov račun.

- Ludaku, nadam se da si se otrovao. Moraš biti mentalno bolestan da uradiš ovako nešto. Brate, jesi li od ptice dobio salmonelu? Sad moraš da dezinfikuješ cela usta - samo su neki od komentara na video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading