CIRBES JURI RIBE PO BEOGRADU!

Sport

31.07.2017

11:21 >> 11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maik Cirbes ne može bez Srpkinja! Stameni centar slab je na naše žene, pa svaki slobodan trenutak iskoristi da skokne u Beograd. Gorostas je ovih dana u našoj prestonici, a vreme provodi tako što danju šeta gradom sa sestrom Rebekom, a noću muva naše devojke po splavovima.

RepublikaFoto: Tanjug
Majk Cirbes briljirao je u crveno-belom dresu, sad briljira u provodu po Beogradu

S obzirom na ranije uspehe, verovatno mu dobro ide. Naime, kada je 2014. godine došao u Crvenu zvezdu, Nemac je bio u vezi sa Ivom Blagojević. U pitanju je bila velika ljubav, a dokaz za to je lep gest Cirbesa, koji je istetovirao Ivin lik na levoj ruci. Ipak, veza od tri godine okončana je 2015. To je imalo uticaj na centra, koji jedno vreme nije pružao dobre partije u dresu Zvezde.

Nakon što mu je prošla ta faza, na terenu, ali i van njega počeo je opet da briljira. Nemac je uplovio u vezu sa prezgodnom voditeljkom Pinka Tatjanom Bašević. Par je izlazio zajedno i objavljivao zajedničke slike na Instagramu. Ta ljubav posle nepune dve godine zabavljanja nedavno je pukla, a oboje su obrisali zajedničke slike sa društvenih mreža. Očigledno, Nemac raskid planira da preboli uz novu Srpkinju. Devojke, spremite se!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading