MINISTAR ĐORĐEVIĆ NA OTVARANJU: Turnir u stonom tenisu Udruženja osoba sa invaliditetom

Autor: Tanjug

Sport

18.11.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević otvorio je danas manifestaciju „KUP POBEDNIKA 2018”, turnir u stonom tenisu u kom učestvuju osobe sa invaliditetom, sa različitim vrstama invalidnosti i stepenom invalidnosti, bez obzira na starost.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Ova manifestacija realizuje se u okviru projekta "Sportom do osmeha bez predrasuda", koji je finansiralo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

- Prepoznali smo potrebe da se osobe sa invaliditetom uključe u različite aktivnosti koje su po svom karakteru sportsko - rekreativnog tipa - rekao je Ðorđević.

- Ovo Udruženje je primer dobrog rada i angažovanja kada su osobe sa invaliditetom u pitanju, ima višegodišnju tradiciju u organizovanju manifestacija i sportskih aktivnosti kao što su kamp na Avali, igre bez granica, takmičenje u stonom tenisu, turnir u boćanju, takmičenje u sportskom ribolovu i drugo - kazao je Ðorđević, koji je odigrao partiju stonog tenisa sa jednim od učesnika.

Predsednik Udruženja „Pobednik“ Momčilo Savić uručio je ministru Zahvalnicu Udruženja za neizmernu podršku, uz pomoć koje ovo udruženje svakim danom svojim korisnicima pruža bolje uslove života. 

Za učešće na turniru prijavljeno je 50 takmičara u sedam kategorija, a najboljim takmičarima biće uručene medalje i pehari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading