Borac sa penkalom u džepu: Habib objavio autobiografiju

Autor:

Sport

15.11.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov odlučio je da napiše knjigu o svom životu "Habibovo vreme".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov

Na to se odlučio pre nego što je uopšte postao prvak sveta, pošto je pisanje autobiografije trajalo više od dve godine, a on je šampion tek od proletos.

On trenutno drži krunu u lakoj kategoriji UFC i ima skor od 27 pobeda bez poraza. Planetarnu popularnost mu je donela oktobarska odbrana pojasa kada je pobedio ekscentričnog Irca Konora Mekgregora.

Nakon borbe i gušenja, sambo borac iz Dagestana je napravio skandal jer je napao i članove Irčevog tima, što je izazvalo jednaku pažnju kao i njegova pobeda gušenjem u četvrtoj rundi. 


Mesec i po dana kasnije, objavio je da je knjiga o njegovom životu spremna za štampanje.

- Veoma sam srećan što je moja autobiografija "Habibovo vreme (Khabib time)" gotova i spremna za štampu. Radili smo na ovoj knjizi više od dve godine. Kada sam počeo da je pišem sa gospodinom Kurbanovim, nismo znali da ću za dve godine već postati UFC prvak i da ću odbraniti pojas u najvećem meču u istoriji MMA na UFC 229. Tada su mi mnogi rekli da je prerano za pisanje ovakve knjige. Hteli su prvo da postanem prvak da bih počeo da pišem, bilo je mnogo kritika. Moram priznati da je moj potez bio rizičan, ali na kraju se pokazao kao vrlo dobar. S uzbuđenjem očekujem izlazak knjige i jedva čekam da je držim u rukama - napisao je Nurmagomedov na Instagramu. 

S obzirom na to da se kao dete rvao i sa medvedima, ta autobiografija bi mogla da bude zanimljivo štivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading