RAGBI CIRKUS SEVALE PESNICE I GOLE GUZICE!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

13.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota na finalu ragbi lige Srbije. Umesto da se Crvena zvezda i Partizan junački bore za titulu prvaka, rešili su da pesnicama i golim guzicama počaste oko 200 vernih navijača koji su došli da uživaju u ovom muškom sportu.

RepublikaFoto: Printscreen
Tuča na ragbi meču

Trijumfovali su crveno-beli rezultatom 36:16 i tako u svoje vitrine doneli treći pehar prvaka države, ali ono što je obeležilo dvoboj večitih rivala je opšta tuča i skidanje gaća krilnog igrača crno-belih s brojem pet, a reč je o Bobanu Jankoviću.

OPŠTI METEŽ

Dan posle nesvakidašnjih scena na Zvezdari na terenu SC Inge, generalni sekretar Crvene zvezda Nenad Žuljić objasnio je za Srpski telegraf šta je prethodilo brutalnoj tuči ragbista Crvene zvezde i Partizana.

- Ključni trenuci u meču bili su između 60. i 65. minuta, kada je Crvena zvezda nakon greške Partizana postigla poene u kontranapadu, posle kojih su crno-beli izgubili kontrolu. Kapiten Partizana Jašari šutnuo je u glavu bez razloga našeg Keglića, što je rezultiralo opštim metežom. Krilni igrač Partizana s brojem pet je po našem mišljenju napravio težak prekršaj i osramotio svoj klub i sport ne samo skidanjem odeće već i kada je u opštoj tuči izdvojio reprezentativca Srbije Trifunovića i brutalno ga tukao pesnicama po glavi i leđima - rekao je Žuljić posle meča, koji traje 80 minuta.

RepublikaFoto: Printscreen

PAMET U GLAVU

Bačena je mrlja na srpski ragbi, a ono što zabrinjava jeste činjenica da će se isti rivali sastati narednog vikenda u finalu Balkanske superlige.

- Nadamo se da će na naredni meč doći još više publike i da ćemo ponovo pobediti Partizan - poručio je sekretar Zvezde Žuljić.

A mi se nadamo da će ragbisti Zvezde i Partizana imati više pameti idući put i da niko neće skidati gaće i pokazivati zadnjicu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading