BRUTALNO FINALE: Ragbisti Zvezde i Partizana u ŽESTOKOM obračunu, sevale PESNICE i GOLE ZADNJICE!

Autor:

Sport

12.11.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ragbisti Crvene zvezde pobedili su večitog rivala Partizan sa 36:16 u finalu plej-ofa i tako stigli do drugog trofeja u sezoni. Utakmicu su obeležile nemile scene pred kraj susreta.

RepublikaFoto: instagram.com/rugbypartizan
Ragbisti Partizana

Sevale su pesnice na terenu, i to posle jednog obaranja. Ništa nije slutilo da će sukob toliko eksalirati, a situaciju su morali da smiruju i fotoreporteri, koji su pokušali da pomire zavađene strane. Sve to možete videti na 1:32:30 priloženog snimka.

Ali, ni tu nije bio kraj nemilim scenama na terenu, pošto je jedan ragbista Partizana rivalima pokazao golu zadnjicu, što je samo doprinelo skandalu ogromnih razmera. Taj detalj možete videti na 1:37:30 snimka.

Da napomenemo, ovim trijumfom protiv večitog rivala ragbisti Zvezde su došli do triple krune, pošto su pre titule prvaka Srbije osvojili i Superkup i Kup Srbije, a u oba finala su bili bolji od Partizana (42:26 i 56:6). Crveno-beli imaju priliku da sezonu završe sa četiri titule, pošto u finalu Balkanske lige takođe igraju protiv crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading