SPORTSKI SAVEZ SRBIJE PREDSTAVIO MASKOTU: Rista će biti atrakcija sledećeg Sajma sporta

Autor:

Sport

08.11.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbije predstavio je novi vizuelni identitet. U pitanju je maskota balkanskog risa, koja nosi originalan naziv Rista.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Maskota Rista

Simboliku nove maskote karakterišu epiteti: snažan, hitar, pokretan, neumoran, dostojanstven, što su i neki od važnih atributa svakog sportiste. Generalni sekretar SSS Goran Marinković predstavio je maskotu koja će se pojaviti na Sajmu sporta (23-25. novembar) u Beogradu.

- Rista će biti deo porodice, učestvovaće na velikim takmičenjima i biće simbol Sportskog saveza Srbije. Na sajmu očekujemo dosta omladine i biće sigurno lepog druženja sa Ristom jer je maskota važan element svake manifestacije - izjavio je Marinković, a potom se nadovezao i na novine koje nas očekuju na Sajmu sporta:

- Pored velikog broja sportista na štandovima, posetioci će imati priliku da koriste ziplajn, veštačku stenu za penjanje, kao i da se oprobaju u tejkbolu, stonom tenisu koji se igra glavom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading