Bravo! Beogradskom maratonu nagrada Svetskog udruženja uličnih trka

Autor: Tanjug

Sport

08.11.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski maraton biće nagrađen najznačajnijim priznanjem u oblasti maratona i uličnih trka - AIMS Social Award nagradom, a nagrada će biti uručena u Atini, rodnom mestu maratona, 9. novembra.

RepublikaFoto: Starsport

Nagradom se odaje priznanje za rad sa takmičarima sa invaliditetom, ali za sve ostale društvene inicijative, a nagrada je ustanovljena kako bi se podstaklo ostvarivanje milenijumskih razvojnih ciljeva Ujedinjenih nacija. 

Dodela je planirana u toku šeste godišnje Gala dodele priznanja AIMS, kada će biti uručene još četiri svetske nagrade za 2018. godinu: za najboljeg maratonca, najbolju maratonku, životno delo i Zelena nagrada (Green Award). 


AIMS je Svetsko udruženje maratona i uličnih trka, koje broji 447 najznačajnijih trkačkih događaja iz 117 zemlje sveta, među kojima su i najpoznatiji i najveći svetski maratoni poput Njujorškog, Bostonskog, Berlinskog, Čikaškog, Pekinškog, Tokijskog, Pariskog, Moskovskog i mnogih drugih. 

Beogradski maraton je član AIMS od 1990. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading