Otkriveno Šumaherovo stanje: Ne može da govori i hoda, često sedi u kolicima i plače

Autor:

Sport

01.11.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo je stvarno stanje legende Formule 1 Mihaela Šumahera? Posle nesreće koju je doživeo na skijanju, niko ne može sa sigurnošću da kaže kako je Nemac, ali... Pojavile su se šokantne informacije koje su svetsku javnost podigle na noge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Britanski tabloid "Ekspres" navodno je došao do podataka kako je popularni Šumi. I nije, nije dobro. Daleko je od toga.

- Po onome što znamo o njegovim povredama, Šumaher ne može da hoda, ni da razgovara, ali izvori tvrde da može da pokaže emocije. Prema izvaštajima o zdravstvenoj zaštiti, Šumaherovi računi za kućnu negu premašili su 22 miliona evra - tvrde Britancki.

Korak dalje otišli su Francuzi. 

- Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Mihael ponekad plače - navodno je rekao član porodice Šumaher za "Pariz March".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Niko ne veruje da će Šumaher ponovo biti u javnosti.

- Hoće li Šumaher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vreme. Međutim, izvor je rekao da se surpuga Korina i deca svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je takođe otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi.

Teška sudbina zadesila je Šumija...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading