ŠTEFANEK PONOSAN POSLE SREBRA NA SP: Kao predsednik sam doneo medalju Srbiji

Autor:

Sport

29.10.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rvač Davor Štefanek (33) obradovao je naciju osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Od njega je u finalu bio bolji Rus Artjom Surkov, koji je rezultatom 7:0 stigao na krov sveta, u kategoriji do 67 kilograma grčko-rimskim stilom. Štefanek je u kratkom razgovoru za Srpski telegraf istakao da je zadovoljan učinjenim i medaljom.

RepublikaFoto: Tanjug/JAROSLAV PAP
Davor Štefanek

- Prezadovoljan sam, cilj je bio plasman u finale. Surkov je bio bolji u finalu i zasluženo je pobedio. Trudio sam se da dostignem njegovu prednost, ali nisam uspeo. Srećan sam jer sam imao mnogo obaveza kao predsednik Sportskog saveza, a, eto, uspeo sam da donesem medalju Srbiji. Hvala predsedniku Rvačkog saveza Željku Trajkoviću i mom generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću. Znam da sam odabrao pravog čoveka i omogućili su mi da se posvetim pripremama - izjavio je Štefanek.

On se zahvalio i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću.

- Dugujem hvala i ministru Vanji Udovičiću i predsedniku Aleksandru Vučiću, koji nam je omogućio sjajne uslove za rad. Dosta se ulaže u sport u Srbiji, a mi evo vraćamo medaljama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading