(FOTO) FANOVI NAGRNULI NA ŠTAND SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE: Svi žele sliku sa Džakićem - GUROVIĆ PRENOSI ZNANJE KLINCIMA

Autor:

Sport

27.10.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Dušana Džakića na štand Srpskog telegrafa i Republike na "Sajmu medija" izazvao je veliku pažnju. Borac u MMA ringu, i ljubitelj životinja je strpljivo izlazio fanovima u susret fotografišući se i potpisujući autograme.

RepublikaFoto: Republika
Dušan Džakić
Pored borca, štand Srpskog telegrafa posetio je i proslavljeni košarkaš Milan Gurović, koji je odustao od trenerskog posla u seniorskoj košarci, pa svoje znanje prenosi deci uzrasta od 10 do 12 godina:
- Trenerskim poslom u seniorskoj košarci više ne mogu da se bavim, suviše je stresno. Ne želim da dobijem šećer od nerviranja, to mi ne treba u životu, imam porodicu. Patio sam posle poraza i kao igrač i kao trener, pošto sam temperamentan kao i većina Srba. Počeo sam kao trener FMP-a gde sam između ostalih vodio i Marka Gudurića. Onda sam vodio i selekciju Srbije do 18 godina, ali sam shvatio da kao trener mora da si 24 sata posvećen tom poslu.
RepublikaFoto: Republika
Džakić i Gurović

- Zbog stresa i briga koje taj posao nosi odlučio sam da se okrenem totalno drugačijem učenju košarke, odnosno prenošenja znanja drugima. Baš zato što volim decu, i što želim da im se posvetim, odlučio sam da osnujem akademiju sa mojim imenom. Radim sa decom od 10 do 12 godina na individualnim tehnikama. Radim ono što treneri u klubovima nemaju vremena ili znanja da im prenesu. Uskoro kreću radovi na mojoj hali na Ledinama, i ako sve bude kako treba, verujem da ćemo se tamo useliti do aprila naredne godine - rekao je Milan Gurović za Republiku.

RepublikaFoto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading