ŠAMPION NA ŠTANDU SRPSKOG TELEGRAFA: Borković znao gde prvo da svrati kada dođe na Sajam!

Autor:

Sport

26.10.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš automobilista Dušan Borković iskoristio je slobodno vreme kako bi na "Sajmu medija" posetio štand Srpskog telegrafa i Republike.

RepublikaFoto: republika
Dušan Borković

Nakon fudbalera Partizana Svetozara Markovića i Gorana Zakarića te Mihaila Dudaša i trenera basketaša Goran Vojkić, naš štand je posetio i Dušan Borković.

Naš najbolji automobilista nije krio da često posećuje i čita portal Republiku, odnosno Srpski telegraf o čemu je potvrdio na Sajmu.

- Nije mi prvi put na sajmu, a uskoro postajem otac pa se nadam da ću u godinama pred nama dolaziti još češće i da će moje dete čitati više od mene. Poslednja knjiga kojom sam se oduševio je "Da Vinčijev kod". Omiljene su mi knjige koje se bave psihologijom. Vaš list i portal čitam redovno. Sport pogotovo, naravno, a prelistam i politiku da budem u toku sa dešavanjima u zemlji - zaklučio je Borković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading