MILENA RAŠIĆ: Ovako je slađe!

Autor:

Sport

20.10.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ženska odbojkaška reprezentacija popela se na krov sveta pobedom u finalu nad Italijom. Srpske dive su prezadovoljne nakon veliko uspeha.

RepublikaFoto: Foto/FIVB
Odbojkašice Srbije

Srpske odbojkašice su nove svetske šampionke, a srednji bloker Milena Rašić tvrdi da je posebnu draž dalo to što se finalna utakmica sa Italijom završila tek posle pet setova.

- Ne znam šta bih rekla, presrećna sam. Sa jedne strane, drago mi je što se ovo finale odigralo u pet setova, pa je zato pobeda slađa. Rezultat pokazuje da nije bilo nimalo lako, kako psihički, tako i fizički. Srećna sam što su sve devojke to uspele. Ponosana sam na njih. Mi smo svetski šampioni - rekla je Milena Rašić posle finalne utakmice sa Italijom.

Tijana Malešević istakla je u očekivano euforičnom tonu da je veliko srce presudilo u današnjem finalu.

- Pokazale su sve devojke da imamo ogromno srce. Imali smo timski duh na terenu i van njega. Presrećna sam zbog istorijskog uspeha. Puna su nam srca, nadam se da smo obradovali naciju. Doneli smo im zlato, hvala što su nas bodrili. Sada ćemo zajedno da proslavimo - kaže Maleševićeva.

RepublikaFoto: Foto/FIVB
Odbojkašice Srbije

Silvija Popović još kraće je prokomentarisala:

- Prvaci smo sveta… Joj! Teška utakmica, ali na kraju naša pobeda, što je i najbitnije, popeli smo se, prvi smo na svetu. Hvala svima - jasna je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading