Doček odbojkašica: Evo i kada!

Autor:

Sport

20.10.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeh napih odbojkašica osvajanjem titule na Svetskom prvenstvu u Japanu treba proslaviti, a one će to učiniti u glavnom gradu sa celom Srbijom. Naravno, lokacija je poznata - balkon ispred Skupštine, a poznat je i termin dočeka.

RepublikaFoto: Foto/FIVB
Odbojkašice Srbije

Zlatne odbojkašice u našu prestonicu sleću u nedelju u 22.15, a za dan kasnije je za zakazano veliko slavlje na balkonu sa koga su brojni šampioni naše zemlje pozdravljali sunarodnike.

Muzički program će poceti u 18 časova, kada se očekuje dolazak srpskih reprezentativki, a izlazak svetskih šampionki na čuveni balkon Skupštine grada biće oko 19 časova, najavio je predsednik gradske skupštine Nikola Nikodijević. 

Naše devojke se neće naći u novoj situaciji jer su već imale priliku da sa balkon pozdrave sve koji su ih podržavali na putu do uspeha. Pre dve godine nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i osvajanja srebrne medalje, dok su godinu dana kasnije na istom mestu proslavile zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading