JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA!

Autor:

Sport

20.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske odbojkašice su u finalu Svetskog prvenstva, koje se održava u Japanu! Maestralnom igrom protiv Holanđanki u Jokohami - 3:1 (25:22, 26:28, 25:19, 25:23) četa Zorana Terzića po ko zna koji put je obradovala naciju. Još jedna pobeda nad Italijom u subotu od 12.40 po našem vremenu (Sport klub 1) vodi naše gracije prvi put na na svetski tron u istoriji naše ženske odbojke!

RepublikaFoto: Foto/FIVB
Odbojkašice Srbije u finalu SP!

Ukoliko im to pođe za rukom, Srpkinje će dokazati da su najjača sila na planeti jer će objediniti titule evropskog i svetskog šampiona!

Kapiten Maja Ognjenović (34) blistala je od sreće nakon plasmana u finale.

- Ovo smo sanjale! Protiv Holandije sam igrala jedan od najtežih mečeva u karijeri. Ogroman je pritisak, ali svejedno nam je s kim igramo u finalu. I da su Kineskinje pobedile Italiju, mi znamo kako ćemo odigrati poslednji meč ovde u Japanu. Hvala svim navijačima iz Srbije i Republike Srpske, uz njihovu podršku možemo do zlata - istakla je najiskusnija u Terzićevom timu.

Protiv Holanđanki, kojima su se naše heroine revanširale za poraz u drugoj fazi takmičenja, blistale su ponovo Tijana Bošković sa 29 poena i Brankica Mihajlović (23).

RepublikaFoto: Foto/FIVB

- Igrale smo kao tim i upravo nas je taj duh zajedništva vodio do pobede u polufinalu. Moramo da se dobro odmorimo i spremimo za još jednu pobedu nad Italijom - istakla je Tijana, najbolja igračica polufinala, koja je sa svojim drugaricama već jednom tukla "azurine" na ovom takmičenju (3:1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading